Type in any movie or show to find where you can watch it, or type a person's name.

User Reviews for: Underworld: Awakening

BlueNadine
CONTAINS SPOILERS3/10  5 years ago
Le vagyok döbbenve.
Én azt vártam, hogy ennyi év után - én még többet is kihagytam, mint mások, akik rögtön megnézték, amikor kijött -, hogy majd olyan jó lesz visszatérni ebbe a világba... Jó kis vérfarkas-vámpír öldöklés, Selene badass-sége, egy jó alapsztori.
Erre kaptam ezt... ezt a nem is tudom mit. Komolyan nem is tudom mit mondjak. Annyira szeretem az első filmeket... Mint mondtam bármikor megtudnám nézni őket újra, mert olyan jó kis kellemes "klasszikusok". De ez... nem tudom.
Ezzel az új 'emberek irtják a "fertőzötteket"' téma nekem valahogy nem jött be. Nem is értem miért kellett belehozni ezt... bár az elején logikusnak gondoltam, mert ugye [spoiler]a második rész végén megölik Alexander Corvinust, aki eddig végig takarított a fiai és annak leszármazottai után, úgyhogy nagyon nem volt az embereknek mit felfedezniük, és így, hogy ő meghal, már senki nem csinálja ezt[/spoiler]. De ez végülis így nem lett megemlítve egyszer sem, és ahogy a film végére értem már kételkedtem, hogy a készítők egyáltalán ezen okból kifolyólag irányították a történetet erre, vagy csak azért mert... menő. Vagy nem tudom, tényleg... Ez a vírusos dolog, meg a gének keverése.
Mindesetre Selene még mindig badass, és nagyon bírtam, de most azt hiszem még jobban irritált a Michaelhöz-való ragaszkodása, még ha egy bizonyos ponton meg is értem.
Theo James egy üde folt volt ezen a... nem-tudom-min. Ezen kívül a nyomozót is egészen csíptem, de a többi új szereplő nem adott hozzá semmit, hogy élvezni lehessen. Maga az egész történet vezetés kuszának tűnt, és össze-visszatákoltnak és a végén csak ülsz és arra gondolsz, hogy ennek semmi értelme nem volt.
A harci jelenetek nem voltak olyan rosszak.
Ennek ellenére szeretnék erre a részre úgy gondolni, mintha meg sem történt volna.

_U.i.: Úgy néz ki, hogy ezzel a készítők is egyetértenek, legalábbis amennyire kitudtam ezt venni az új film trailereiből. Ami miatt nem mellesleg nagyon izgatott vagyok és már alig várom! *.* Fűzök hozzá reményeket._
Like  -  Dislike  -  1
Please use spoiler tags:[spoiler] text [/spoiler]
Reply by Mr. Sackamano
5 years ago
@bluenadine I don't know what that says but I like it :smiley:
Reply  -  Like  -  Deslike  -  00

Please use spoiler tags:[spoiler] text [/spoiler]
Back to Top