Type in any movie or show to find where you can watch it, or type a person's name.

User Comments for: Cordon

nextstep says...
9 years ago
VTM en Eyeworks slaan de handen opnieuw in elkaar voor een tweede seizoen van Cordon. De opnames voor deze dramareeks gingen vandaag 27 juli van start.

In het eerste seizoen konden we zien hoe Antwerpen werd afgesloten van de buitenwereld en hoe iedereen gevaar liep besmet te worden met een dodelijk virus. In het tweede seizoen wordt de kijker opnieuw meegenomen naar het cordon waar de strijd tegen het virus verdergaat. Mogen de overlevenden hopen op genezing en bevrijding? Of moeten ze een nieuw leven opbouwen binnen het cordon?

Enkele figuren uit de originele cast konden aan het virus ontsnappen. Onder andere Tom Dewispelaere, Liesa Van der Aa, Wouter Hendrickx, Sven De Ridder, Geert Van Rampelberg en Veerle Baetens komen opnieuw aan bod. Zij worden bijgestaan door enkele nieuwe gezichten zoals Mathias Sercu, Carry Goossens, Manou Kersting en Jurgen Delnaet.

Eshref Reybrouck neemt de regie van Cordon voor zijn rekening en het scenario is opnieuw van de hand van Carl Joos. De reeks wordt geproduceerd door Gunter Schmid en Peter Bouckaert voor Eyeworks Film & TV Drama. De opnames lopen van 27 juli 2015 tot 15 januari 2016.
Like  -  Dislike  -  200
Please use spoiler tags: [spoiler] text [/spoiler]
Back to Top